Top 10 bureaustoelen

U bent op zoek naar de beste, mooiste of goedkoopste bureaustoelen die er zijn en die ook aan uw eisen voldoen. Om een goede bureaustoel te kiezen moet u natuurlijk letten op een aantal belangrijke zaken. Bij een bureaustoel is het bijvoorbeeld belangrijk hoe de stoel eruit ziet, of de stoel past bij uw andere interieur of de bureaustoel een lekker zit, comfortabel is en zorgt voor een goede houding.

Hieronder vindt u onze top 10 beste bureaustoelen waarbij we letten op belangrijke punten, zoals design en kwaliteit.

1. Lederen Bureaustoel Smart Study Laag – Zwart

Lederen Bureaustoel Smart Study Laag - ZwartSmart Study heeft op het eerste gezicht een strakke uitstraling, heeft mooie design en oogt zeker als een kwaliteitsstoel. De bureaustoel maakt gebruik van verchroomde armleuningen en onderstel wat niet altijd in het interieur past. De bureaustoel laag is voor sommige mensen iets te laag en daardoor alleen bruikbaar in de hoogste stand. Deze hoogtes van leuningen en zithoogtes van Start Study kan je wel zelf in te stellen. De comfort van deze bureaustoel is volgens vele gebruikers wel goed al kan het af en toe een beetje wiebelig overkomen. Er zijn weinig klachten over rugpijn en bilpijn wat zegt dat de comfort goed is. De prijs is voor een goede bureaustoel wel aan de prijzige kant, maar de kwaliteit wordt als zeer goed beoordeeld. De Smart Study Laag Zwart is overigens ook in het wit beschikbaar.

Specificaties en reviews over Lederen Bureaustoel Smart Study Laag – Zwart

2. Lederen Bureaustoel Smart Study Hoog – Zwart

Lederen Bureaustoel Smart Study Hoog - ZwartDe Smart Study Hoog is net als zijn kleine broertje Smart Study Laag een bureaustoel die een mooie uitstraling heeft. Qua kwaliteit is deze ook zeer goed en zijn de hoogtes van de leuningen en is zithoogte handmatig in te stellen. Het voordeel van deze bureaustoel is dat hij een stik hoger is als de Smart Study Laag waardoor het voor langere mensen veel beter is. Zeker voor op kantoor kan deze bureaustoel een uitkomst bieden. Doordat deze wat langer is kan het wel wat wiebelig worden. Voor deze hoogte moet wel weer een meerprijs worden betaald, waardoor de bureaustoel nog duurder wordt. De Smart Study Hoog Zwart is overigens ook in het wit beschikbaar.

Specificaties en reviews over Lederen Bureaustoel Smart Study Hoog – Zwart

3. Lederen Bureaustoel Smart Study Hoog – Wit

Lederen Bureaustoel Smart Study Hoog - WitDe Smart Study Hoog is net als zijn kleine broertje Smart Study Laag een bureaustoel die een mooie uitstraling heeft. Qua kwaliteit is deze ook zeer goed en zijn de hoogtes van de leuningen en is zithoogte handmatig in te stellen. Het voordeel van deze bureaustoel is dat hij een stik hoger is als de Smart Study Laag waardoor het voor langere mensen veel beter is. Zeker voor op kantoor kan deze bureaustoel een uitkomst bieden. Doordat deze wat langer is kan het wel wat wiebelig worden. Voor deze hoogte moet wel weer een meerprijs worden betaald, waardoor de bureaustoel nog duurder wordt. De Smart Study Hoog Wit is overigens ook in het zwart beschikbaar.

Specificaties en reviews over Lederen Bureaustoel Smart Study Hoog – Wit

4. Lederen Bureaustoel Smart Study Laag – Wit

Lederen Bureaustoel Smart Study Laag - WitSmart Study heeft op het eerste gezicht een strakke uitstraling, heeft mooie design en oogt zeker als een kwaliteitsstoel. De bureaustoel maakt gebruik van verchroomde armleuningen en onderstel wat niet altijd in het interieur past. De bureaustoel laag is voor sommige mensen iets te laag en daardoor alleen bruikbaar in de hoogste stand. Deze hoogtes van leuningen en zithoogtes van Start Study kan je wel zelf in te stellen. De comfort van deze bureaustoel is volgens vele gebruikers wel goed al kan het af en toe een beetje wiebelig overkomen. Er zijn weinig klachten over rugpijn en bilpijn wat zegt dat de comfort goed is. De prijs is voor een goede bureaustoel wel aan de prijzige kant, maar de kwaliteit wordt als zeer goed beoordeeld. De Smart Study Laag Wit is overigens ook in het zwart beschikbaar.

Specificaties en reviews over Lederen Bureaustoel Smart Study Laag – Wit

5. Hjh Office Bureaustoel Aria High – Zwart

Hjh Office Bureaustoel Aria High - ZwartAria High is een bureaustoel heeft een goed uiterlijk, maar past niet in elke inrichting.  De bureaustoel maakt gebruikt van stof/leder en metale delen in de armleuningen en onderstel. Een groot voordeel van de Aria High is de hoge rugleuning die zorgt voor veel comfort in de rug, waardoor rugpijn minder vaak voorkomt. Het onderstel heeft 5 paar dubbele wielen en is zeer goed verrijdbaar wat handig kan zijn op een kantoor met veel overleg.  De kwaliteit prijs verhouding van deze bureaustoel is zeer goed en zeker zijn geld waard.

Specificaties en reviews over  Hjh Office Bureaustoel Aria High – Zwart

6. Hjh Office Bureaustoel Racer 200 Kunstleder – Rood/Zwart

Hjh Office Bureaustoel Racer 200 - Rood/ZwartRaces 200 is al een verschijning op zichzelf. Je moet er van houden of niet, maar hij heeft wel een unieke uitstraling. Het geeft kleur aan de omgeving en hij is strak. De bureaustoel maakt gebruik van kunst leer wat zorgt voor een zeer comfortabel zitten. Ook de armleuningen zijn voorzien van een kunstleren laagje, waardoor deze ook genieten van een comfortabele houding. Met deze bureaustoel kan je heerlijk achteruit zitten door een speciale manier. Voor een designstoel als deze valt de prijs zeker mee en is hij het zeker waard. Het is alleen de grote vraag of deze in jouw omgeving past.

Specificaties en reviews over Hjh Office Bureaustoel Racer 200 – Rood/Zwart

7. Hjh Office Directiestoel Ortega Al.Ta Microfiber – Zwart

Hjh Office Directiestoel Ortega - Zwart

De directiestoel ziet er al uit als een mooie bureaustoel die zeker lekker moet zitten. Het zitvlak en rugleuning maakt gebruik van een zachte stof wat zorgt voor een lekkere comfortabel gevoel alsof je op een bank zit. Qua stabiliteit is deze bureaustoel ook zeer goed en geeft geen problemen voor grotere mensen. De Ortega heeft een eenvoudige verstelbare hoogte wat altijd handig is. In een strak ingerichte kamer past deze bureaustoel niet altijd door het stof gedeelte.

Specificaties en reviews over Hjh Office Directiestoel Ortega – Zwart

8. Hjh Office Bureaustoel Futura 2200 – Chroom / Zwart

Hjh Office Bureaustoel Futura - Chroom / ZwartDe bureaustoel Futuro 2200 lijkt veel op de Hjh Office Aria stoel en heeft een normale uitstraling.  In sommige inrichtingen kan het soms wel wat goedkoop uitstralen. De bureaustoel maakt gebruikt van stof/leder en metale delen in de armleuningen en onderstel. Een groot voordeel net als de Aria High is de hoge rugleuning die zorgt voor stabiliteit. De kwaliteit van deze bureaustoel is gewoon goed en zal geen problemen geven. De zithoogte is eenvoudig te verstellen en er kan lekker achteruit worden geleund door een speciaal mechanisme. Wat ons betreft een prima stoel, met goede prijs en goede kwaliteit.

Specificaties en reviews over Hjh Office Bureaustoel Futura – Chroom / Zwart

9. Hjh Office Bureaustoel Racer Sport – Rood / Wit / Grijs

Hjh Office Bureaustoel Racer Sport - Rood / WitDe Racer Sport bureaustoel lijkt veel op de Sport 200 van Hjh Office. Alleen heeft deze een meer sportievere uitstraling dan de Sport 200. Qua confortabiliteit en comfort is deze bureaustoel echt een topper waarin je heerlijk zit. De bekleding is gemaakt van leder waardoor het lekker zit. Ook deze bureaustoel maakt gebruik van een kantel methode, zodat je lekker achteruit kan zitten. Hierbij geldt ook weer dat deze bureaustoel niet in ieder interieur past. Ook door de combinatie van de kleuren rood, grijs en wit is het een uniek uiterlijk. Voor de prijs heb je een heerlijke bureaustoel die comfortabel zit en zeker een aanrader als van het design houdt.

Specificaties en reviews over Hjh Office Bureaustoel Racer Sport – Rood / Wit

10. Racing SILVERSTONE bureaustoel – Zwart/Antraciet

Racing SILVERSTONE bureaustoel - Zwart/AntracietDe Raving Silverstone bureaustoel is een sportieve stoel met een strak uiterlijk. Voor de bekleding in gebruik gemaakt van kunst leer waardoor mooi oogt. Zoals op de foto te zien is maakt de bureaustoel gebruik van zijwanden waardoor je kan genieten van een heerlijke confortabele zitting. Het is hierbij niet zo dat bredere mensen hierbij klem zullen zitten door deze zijwanden, want hier is goed over nagedacht door de brede zitting. Net als de meeste bureaustoelen kan de zithoogte en rugleuning eenvoudig versteld worden. Al met al heeft deze bureaustoel een mooi modern uiterlijk en is de Racing Silverstone zeer comfortabel. Het nadeel van de bureaustoel is de prijs die wat aan de hoge kant is, maar hiervoor krijg je wel veel terug.

Specificaties en reviews over Racing SILVERSTONE bureaustoel – Zwart/Antraciet

 

Heb jij 1 van deze bureaustoelen gekocht? Heb je een goede of slechte ervaring met deze bureaustoel? Laat iedereen het weten via de reacties hieronder, zodat iedereen die op zoek is naar een goede bureaustoel dit mee kan nemen in zijn beslissing.

Reacties

Er is 1 reactie. Laat ook jouw reactie achter!
Moonen Import Export 12-3-2014
Lederen Bureaustoel Smart Study Laag is van prima kwaliteit. De stoel heeft een goed, stabiel mechaniek en een stevig voetenkruis. Jammer dat de armleggers niet in hoogte verstelbaar zijn.

Schrijf jouw reactie