Top 10 wasmachines

Op zoek naar goede wasmachines? Stop met zoeken, want wij hebben een top 10 samengesteld van de beste wasmachines! Bekijk nu goedkope en goede wasmachine voor in u huis!

Nummer 1 van de top 10 wasmachines

Whirlpool Wasmachine Seattle 1400

Whirlpool Wasmachine Seattle 1400Deze compacte Whirlpool Wasmachine Seattle 1400 is ideaal voor kleine huishoudens die veel verschillende wasprogramma’s willen gebruiken. Met 18 programma’s waaronder de Clean+ optie zorgt deze wasmachine ervoor dat je op lage temperaturen je kleding goed schoon kunt wassen.

6th Sense Colours technologie
De Kleuren 15° optie biedt in combinatie met de 6th Sense® bontwasprogramma’s bij temperaturen van niet meer dan 15°C dezelfde wasresultaten als een programma op 40°C.

Meer informatie en recensies over Whirlpool Wasmachine Seattle 1400

 

Nummer 2 van de top 10 beste wasmachines

Samsung Wasmachine WF70F5E3P4W/EN – Eco Bubble

Samsung Wasmachine WF70F5E3P4W/EN - Eco BubbleKleine wasjes, grote wasjes, gooi ze in deze wasmachine! Dankzij deze Samsung Wasmachine WF70F5E3P4W/EN blijven je kleren, mooi, zacht en behouden van een mooie kleur. Deze Samsung wasmachine heeft een wascapaciteit van maximaal 7 kg en een maximaal toerental van 1400 tpm. Ook valt deze in de energiezuingheidsklasse A+++ en heeft een jaarlijks energieverbruik van slechts 122 kWh. Superzuinig! Kenmerkend zijn het mooie en elegante design van deze Samsung Wasmachine WF70F5E3P4W/EN. Op de digital inverter motor heb je 10 jaar garantie. Ook is deze Samsung wasmachine voorzien van 14 gebruiksvriendelijke wasprogramma’s.

De Samsung Eco-Bubble technologie
Deze wasmachine haalt meer uit je wasmiddel: de nieuwe Samsung wasmachine met Eco Bubble-technologie. Binnenin vindt je een bubbelgenerator die het wasmiddel grondig oplost en het injecteert met lucht voor een rijk zeepschuim. Zelfs op lagere temperaturen dringt dit schuim sneller door in weefsels dan bij gewone wasmachines en reinigt je wasgoed net zo effectief als bij hogere temperaturen. Het resultaat? Een zachte wasbeurt die energie bespaart.

Meer informatie en recensies over Samsung Wasmachine WF70F5E3P4W/EN – Eco Bubble

Nummer 3 van de top 10 goede wasmachines

Whirlpool Wasmachine Nevada 1400

Whirlpool Wasmachine Nevada 1400Met de Whirlpool Nevada 1400 wasmachine maak je een milieubewuste keuze! Naast diverse functionaliteiten zoals handwasprogramma, fuzzy intelligentie, wolwasprogramma en kort wasprogramma, bespaar je energiekosten. Met een energieklasse A++ label is de wasmachine uitzondelijk energiebewust en laat dat merken in jouw portemonnee!

Green Generation: groene innovatie bij uitstek

Deze wasautomaat maakt deel uit van het Green Generation assortiment. Dit apparaat scoort het beste in zijn klasse op het gebied van wasprestaties en energie-efficiëntie.

Capaciteit 7 kg

Extra ruime capaciteit voor een zachte verzorgende wasbeurt. De grote trommel met een inhoud van 7 kg wasgoed biedt de mogelijkheid grotere hoeveelheden te wassen. Bovendien betekent een grotere trommel ook meer ruimte voor je wasgoed. Het wasgoed wordt zachter behandeld en verkreukt minder. Strijken wordt een eenvoudig karwei.

Meer informatie en recensies over Whirlpool Wasmachine Nevada 1400

Nummer 4 van de top 10 beste wasmachine

Bosch Wasmachine Classixx 6 VarioPerfect WAE28266NL

Bosch Wasmachine Classixx 6 VarioPerfect Je wasgoed wordt stralend schoon dankzij deze Bosch Wasmachine Classixx 6 VarioPerfect WAE28266NL. Deze wasmachine heeft een vulgewicht van maximaal 6 kg en valt in de energieklasse A+++. Centrifuge droogklasse B en maximaal toerental is in te stellen tot 1400.

Kies voor comfort en zekerheid

  • Meervoudige waterbeveiliging
  • Aquanoom-systeem

VarioPerfect
Tijd- of energiebesparing bij maximaal wasresultaat: VarioPerfect™ biedt een bijzondere programmaflexibiliteit. De optie SpeedPerfect versnelt het wassen met één druk op een knop. En met EcoPerfect wast men bijzonder energiezuinig

Meer informatie en recensies over Bosch Wasmachine Classixx 6 VarioPerfect

Nummer 5 van de top 10 goedkope wasmachines

Zanussi Wasmachine ZWF 5140 P

Zanussi Wasmachine ZWF 5140 PDeze zuinige Zanussi ZWF 5140 P wasautomaat behandeld jouw kleding uiterste zorgvuldig. Dankzij het intelligente systeem ‘Fuzzy Logic’ meten sensoren de hoeveelheid wasgoed en stemmen de hoeveelheid wasmiddel en water hierop af. Hierdoor zorgt de wasmachine voor een efficiënt water- en energieverbruik. Daarnaast beschikt de wasmachine over diverse wasprogramma’s voor verschillende materialen voor een juiste behandeling van jouw kleding. De wasmachine heeft een laadcapaciteit van maximaal 5 kg per wasbeurt, en beschikt over een instelbaar centrifuge-toerental van maximaal 1400 rpm. Overigens beschikt de wasmachine over een energieklasse A+ label en bewijst hiermee zeer bewust met energie om te gaan.

Poeder of vloeistof? Met het FlexiDose systeem is beide mogelijk.
Zo krijg je perfecte resultaten: kies tussen een poeder of een vloeibaar wasmiddel. Voeg het wasmiddel in het rechtervakje van de wasmiddellade toe. Dat is alles.Haal het beste uit je wasmiddel – zonder extra inspanning of kosten. Kies of je een poeder- of vloeistofwasmiddel wilt gebruiken, voeg dit toe aan de juiste kant van de wasmiddellade en het nieuwe Flexidose-systeem gebruikt je wasmiddel om de beste resultaten te behalen. Leun dus heerlijk achterover, ontspan je en wacht op fantastische resultaten!

Meer informatie en recensies over Zanussi Wasmachine ZWF 5140 P

Nummer 6 van de top 10 wasmachines

Indesit Wasmachine IWC5145

Indesit Wasmachine IWC5145Het gebruiksgemak van deze Indesit Wasmachine IWC5145EU is erg hoog. De machine heeft maar liefst 16 programma’s waaronder een sportschoenenprogramma en een wolprogramma. Ook is het mogelijk de wasmachine in te stellen op een kort programma. Het laadvermogen van de Indesit IWC5145EU is 5 kg en het toerental is instelbaar met 1400 toeren als maximum. Daarnaast heeft deze wasmachine de mogelijkheid tot een uitgestelde start en een speciale eco-time functie, waarmee tot 40% bespaard kan worden op water- en energieverbruik. Hierdoor valt deze Indesit IWC5145EU binnen de energieklasse A+.

Meer informatie en recensies over Indesit Wasmachine IWC5145

 

Nummer 7 van de top 10 beste wasmachines

AEG Wasmachine Lavamat 54870

AEG Wasmachine Lavamat 54870De AEG Wasmachine L54870 is een stille voorlader wasmachine met een vulgewicht van 6 kilogram en centrifugeertoerental van 1400 toeren per minuut. Dankzij de grote vulopening kun je makkelijk bergen wasgoed in- en uitladen in de machine. Daarnaast is deze wasmachine uitgerust met het Fuzzy Logic systeem, een handwasprogramma en een optie om vlekken te verwijderen.

Stil

Dankzij innovatieve technologie werkt deze wasautomaat stiller dan elke andere voorlader. Zo kun je de beschikbare ruimte maximaal benutten, wordt je kleding perfect schoon en kun je genieten van rust.

Vulgewicht: 6 kilogram

Voldoende bewegingsruimte in de trommel is een eerste vereiste voor een optimale verzorging van je wasgoed. Tere weefsels profiteren ervan en worden schoon zonder al te grote belasting. En als je veel of grote stukken wasgoed moet wassen dan komt een grotere trommel natuurlijk prima van pas.

Meer informatie en recensies over AEG Wasmachine Lavamat 54870

Nummer 8 van de top 10 beste wasmachine

Bosch Wasmachine Classixx 5.5 WAB28060NL

Bosch Wasmachine Classixx 5.5Deze Bosch Classixx 5.5 WAB28060NL is een zeer zuinige wasmachine, die een vulgewicht heeft van 5.5 kg met een toerental van maximaal 1400 toeren. De wasmachine beschikt over speciale wasprogramma’s, waaronder Wol-handwas, Fijn/zijde.

Wol-handwas

Kledingstukken van wol of delicate weefsels zijn met dit programma in de beste handen. Het uiterst behoedzame Wol-Handwas-programma werkt met slechts 27 omwentelingen per minuut (normaal 50) en met een zacht wasmechanisme, dat regelmatig pauzes inlast. En om alles optimaal ‘in vorm’ te laten blijven, wordt er aan het einde van het programma ook heel behoedzaam gedroogd, zodat je nooit meer met de hand hoeft te wassen.

Meer informatie en recensies over Bosch Wasmachine Classixx 5.5

Nummer 9 van de top 10 goede wasmachines

Miele Wasmachine W3164

Miele Wasmachine W3164Je kleding wassen wordt weer een feest door deze Miele Wasmachine W3164! Deze zuinige wasmachine valt in de Energie-efficiëntieklasse A+ en heeft een wasresultaat klasse A. Door het ruime vulgewicht van maar liefst 7 kg hoef je nooit meer 2 wasjes achter elkaar te draaien. Het toerental is tot 1400 t/pm in te stellen. Dankzij het unieke SoftCare-System heb je nauwelijks kreukels en bovendien minder slijtage van het wasgoed.

De keuze is reuze!
Met maar liefst 6 speciale wasprogramma’s bovenop de reguliere programma’s (zoals wasporgramma Express, voor het snel opfrissen voor wasgoed en wasprogramma Overhemden, voor geringe kreukvorming en makkelijk strijkwerk) haal je een complete wasmachine in huis. De wasmachine wordt bediend d.m.v. tiptoetsen en door het digitale display weet je hoelang het lopende programma nog duurt.

Meer informatie en recensies over Miele Wasmachine W3164

Nummer 10 van de top 10 goedkope wasmachines

Samsung Wasmachine WF70F5E0Q4W/EN Eco Bubble

Miele Wasmachine W3164Deze wasmachine haalt meer uit je wasmiddel: de nieuwe Samsung wasmachine met Eco Bubble-technologie. Binnenin vindt je een bubbelgenerator die het wasmiddel grondig oplost en het injecteert met lucht voor een rijk zeepschuim. Zelfs op lagere temperaturen dringt dit schuim sneller door in weefsels dan bij gewone wasmachines en reinigt je wasgoed net zo effectief als bij hogere temperaturen. Het resultaat? Een zachte wasbeurt die energie bespaart.

Merkteken
Je kunt je wasgoed nu net zo effectief op een lagere temperatuur wassen als op hogere temperaturen—De Samsung wasmachine met Eco Bubble-technologie. Deze machine bespaart bij elke wasbeurt energie en is een revolutie op het gebied van wasmachines. Was op lage temperatuur. Bespaar energie.

Meer informatie en recensies over Miele Wasmachine W3164

Reacties

Er zijn nog geen reacties. Laat als eerste jouw reactie achter!

Schrijf jouw reactie