Top 10 hondenspeelgoed

1. iQuties Bone Slots - Hondenpuzzel - 33 x 45 x 3 cm

Deze houten hondenpuzzel van iQuties in de vorm van een bot is een leuke, speelse manier voor je hond om aan zijn snacks te komen. De iQuties hondenpuzzel is ontworpen voor mentale stimulatie en training. Met een totaal van 10 verstopplaatsen voor de snacks en 6 schuivende onderdelen word je hond niet alleen verwend, maar ook uitgedaagd. De hondenpuzzel is gemaakt van samengeperst hout, en met een hoogte van 3 centimeter zeer geschikt voor diverse kleine snacks. Afmetingen zijn 33x45x3 cm.

De voo... Prijs: € 20,99
iQuties Bone Slots - Hondenpuzzel - 33 x 45 x 3 cm

2. Starmark Fantastic Durafoam Bal Assorti - Medium

De Fantastic DuraFoam Bal is zacht en extreem duurzaam. De bal is hierdoor perfect voor apporteren binnen en buiten maar ook in het water. Leuk om te gooien en gemakkelijk te halen of vangen.Doordat er geen laag vanaf gekauwd kan worden is de bal veiliger dan een tennisbal.Ideaal om mee te spelen, zelfs zeer geschikt voor pups, omdat hij licht van gewicht en zacht is. Hierdoor is hij ook goed te gebruiken binnenshuis.De bal drijft in water. Prijs: € 6,99
Starmark Fantastic Durafoam Bal Assorti - Medium

3. Premier Busy Buddy Twist n Treat - Medium

Busy Buddy Twist 'n Treat is een aanpasbaar rubber speelgoed waaruit willekeurig lekkers wordt afgegeven. Door de Twist 'n Treat uit elkaar te draaien kunt u het moeilijkheidsniveau aanpassen. Hoe groter de opening waardoor het lekkers naar buiten kan komen, hoe makkelijker het niveau.

Om het begin niet gelijk te moeilijk te maken, is het aan te raden de Twist 'n Treat dus danig open te draaien zodat er regelmatig lekkers uit komt gevallen. Wanneer uw hond het spel eenmaal doorheeft, kunt u het spel moeilijker maken door de Twist 'n Treat verder dicht te draaien.

Gemaakt van natuur rubber.

Let Op! De Twist 'n Treat is niet geschikt voor harde bijters!
Prijs: € 9,99
Premier Busy Buddy Twist n Treat - Medium

4. Pluche Skinneeez Fox - Hondenspeelgoed - 38 cm

Met de Skinneeez blijft uw vloer vrij van pluche vulling. Een klein gaatje in pluche speelgoed is snel gemaakt, voor u het weet ligt uw hele huis onder met vulling uit het speelgoed. De Skinneeez zijn de super zachte en platte vriendjes van uw hond.

Hun lange lijf en slappe lichaam maakt het uw hond makkelijk om ze op te pakken, vast te houden en mee te dragen.
De leuke verassing houdt zich schuil in het hoofd en de staart van de Skinneeez. Wanneer uw hond ermee speelt zal de Skinneeez gaan piepen!


Blijf altijd bij uw hond in de buurt wanneer hij speelt. Haal het speelgoed weg wanneer hij stukjes van zijn speelgoed af bijt.

Prijs: € 8,49
Pluche Skinneeez Fox - Hondenspeelgoed - 38 cm

5. Nobby snake denkspel bruin 25 x 15 x 5 cm - 1 st

De hond kan met behulp van zijn snuit of poten de staven bewegen, hierdoor kan de beloning worden vrij gemaakt. Door Nobby Denkspel wordt de hond mentaal uitgedaagd.
- Voor levensfase: ALLE LEVENSFASES
- Afmetingen: 25 X 15 X 5 CM
- Geleverd per: 1 ST Prijs: € 17,45
Nobby snake denkspel bruin 25 x 15 x 5 cm - 1 st

6. Snackbal Rubber - 7.5 cm

De snackbal daagt uw hond uit tot spelen en geeft uw huisdier daarvoor uiteindelijk een beloning. U stopt er hondenkoekjes in en als de hond de bal laat rollen, komt er een een koekje/snoepje uit. Hierdoor combineert de snackbal de voor uw huisdier zo belangrijke beweging en plezier ! Prijs: € 11,49
Snackbal Rubber - 7.5 cm

7. Yap Pull My Leg Pluche Paard - Speelgoed - 44 x 36 x 9.5 cm

Met zijn grappige lange benen en armen is dit speeltje makkelijk te pakken door Uw hond.
Hij zal uw hond urenlang speelplezier bezorgen.

Prijs: € 8,49
Yap Pull My Leg Pluche Paard - Speelgoed - 44 x 36 x 9.5 cm

8. Ifetch Ballenwerper - Hondenspeelgoed

De Ifetch ballenwerper geeft een nieuwe draai aan apporteren! Doe de bal in het apparaat en de bal wordt er aan de andere kant weer uitgeschoten. Middels training en beloning kun je de hond leren de bal zélf in het apparaat te doen, zo kan hij zichzelf urenlang bezighouden en achter de weggeschoten ballen aanrennen.
De Ifetch is in te stellen op werpafstanden van 3, 6 of 9 meter ver. Door de in te stellen werpafstand kan de Ifetch zowel binnen als buiten huis gebruikt worden.
Hij werkt op batterijen of netstroom.
Zo is de Ifetch ballenwerper leuk voor iedereen in huis! Het apparaat is perfect voor binnen en/of buiten gebruik werkt zowel op batterijen als op netstroom.

Afmetingen: 20x22x25 cm
Kleur: wit met lichtblauwe randen

Prijs: € 139,50
Ifetch Ballenwerper - Hondenspeelgoed

9. Happy Pet Unstuffed Pluche Chipmunk - 60 x 20 x 5 cm

Pluche speelgoed zonder vulling, het ideale speelgoed voor honden die graag achter van alles aanrennen en apporteren. Geschikt om mee te trainen. Prijs: € 8,49
Happy Pet Unstuffed Pluche Chipmunk - 60 x 20 x 5 cm

10. Premier Busy Buddy Tug-a-jug

De Busy Buddy Tug-a-Jug van Premier is op verschillende manieren interessant voor je hond. Je doet kleine snacks in de fles. De fles is doorzichtig, jouw hond kan de snacks zien wanneer hij met de Tug-a-Jug speelt en zal er alles aan doen om ze eruit te krijgen. Doordat de fles aan de bovenkant open is, ruikt je hond de snacks ook nog eens, en wanneer hij met de fles speelt zullen ze rammelen. De fles heeft aan de bovenkant een rubberen bal met noppen, welke het tandvlees masseren wanneer je ho...

Prijs: € 16,95
Premier Busy Buddy Tug-a-jug

Reacties

Er zijn nog geen reacties. Laat als eerste jouw reactie achter!

Schrijf jouw reactie

Gerelateerde top 10's

Top 10 hondenmanden en hondenbedden

Top 10 hondenmanden en hondenbedden

Top 10 hondenriemen en hondenhalsbanden

Top 10 hondenriemen en hondenhalsbanden

Top 10 kattenvoer en kattensnacks

Top 10 kattenvoer en kattensnacks

Top 10 kattenverzorging en gezondheidsspullen

Top 10 kattenverzorging en gezondheidsspullen