Top 10 herengeuren

De meeste mannen dragen elke dag een heerlijke geur om goed voor de dag te komen. Bij het kiezen van een parfum kan je jezelf een aantal vragen stellen!

  • Past de geur van de parfum bij wie ik ben?
  • Wil ik een sterke geur of een geur die op de achtergrond aanwezig is?
  • Blijft de geur de hele dag hangen of is deze naar een aantal uur weg?
  • Welke prijs ben ik bereid om te betalen voor een lekkere herengeur?
  • Is de uitstraling van de parfum belangrijk of gaat het alleen om de geur?

Op basis van de bovenstaande vragen hebben wij 10 herengeuren uitgezocht. Welke herengeur past het beste bij jouw eisen? Bekijk de top 10 herengeuren met heerlijke parfums hieronder! Welke geur vind jij echt een aanrader of welke geur is zijn prijs zeker niet waard?

Met dank aan Mannen Luchtjes (top 10 mannengeuren)!

1. Jean Paul Gaultier Le Male – Eau de Toilette

Jean Paul Gaultier Le Male - Eau de ToiletteJean Paul Gaultier Le Male is 1 van de meeste verkochte herengeuren van de laatste 20 jaar in Europa. De parfum heeft een unieke geur die je vaak meteen herkend. De uitstraling van de parfum wordt vaak herkend als “de geur in de blauwe mannen lichaam”. Dit is zeker 1 van de reden dat de geur z’n succes is geworden, omdat het hierdoor ook een leuk kado wordt om aan iemand te geven. De geur van Jean Paul Gaultier blijft meestal lang hangen als je rond de 3 spuitjes op doet. De prijs van Le Male is gebaseerd op de uitstraling in combinatie met de unieke geur, maar is niet bovengemiddeld. Als je op zoek ben naar een lekkere herengeur is Jean Paul Gaultier zeker het overwegen waard. Wat ons betreft 1 van de heerlijkste eau de toilette herengeuren die er momenteel bestaat.

Je vindt hier meer informatie over prijzen, ingredienen en reviews over de herengeur Jean Paul Gaultier Le Male – Eau de Toilette!

2. Calvin Klein CK One – Eau de Toilette

Calvin Klein CK One - Eau de ToiletteCK One is een heerlijke herengeur van Calvin Klein en Barry Schwartz. CK One is een eau de toilette en kenmerkt zich aan zijn frisse geur. Deze geur kan de hele dag worden gedragen door iedereen, zowel mannen als vrouwen. Het voordeel van deze geur is dat hij niet te overheersend is, maar toch de hele dag aanwezig blijft. Sommige mensen kunnen deze geur iets te zoet vinden, maar dat is een kwestie van persoonlijke mening. De prijs van deze geur maakt het ook tot een succes, want deze ligt iets onder het gemiddelde van de meeste geuren. Qua uitstraling is er niet veel bijzonders aan gedaan, maar dat doet niks af aan de heerlijke frisse geur. Wij zouden deze geur aanraden als je houdt van iets frissere geuren! Door de prijs wordt het ook leuk om deze parfum weg te geven als cadeau.

Wil je meer informatie over de prijs of reviews over Calvin Klein CK One – Eau de Toilette?

3. Paco Rabanne 1 Million – Eau de Toilette

Paco Rabanne 1 Million - Eau de ToiletteZoals je kan zien wil Paco Rabanne met 1 Million een unieke uitstraling geven aan zijn parfum. Door de gouden kleur heeft een luxe uitstraling wat mede het succes van deze geur kenmerkt. 1 Million is een frisse, maar mannelijke geur die opvalt. De parfum heeft een zeer sterke geur wat door sommige als negatief kan worden ervaren, omdat hij te overheersend is. Bij deze herengeur hoef je niet veel spuitjes op te doen om de hele dag ervan te kunnen genieten. De prijs lijkt aan de hoge kant, maar doordat je niet veel hoeft op te spuiten doe je extra lang met de parfum.  Al met al is Paco Rabanne 1 Million een sterke frisse geur met een unieke uitstraling.

Lees hier meer informatie over prijzen en reviews van Paco Rabanne 1 Million – Eau de Toilette!

4. Calvin Klein One Summer – Eau de toilette

Calvin Klein One Summer - Eau de toiletteOne Summer van Calvin Klein een een echte zomerse parfum die zich kenmerkt door zijn frisse en zoete geur. Hij is niet alleen in de zomer te gebruiken, maar ook in de winter kan een frisse geur uniek zijn. De geur is niet alleen voor mannen, maar deze unisex parfum kan ook door vrouwen gedragen worden. De prijs van One Summer is goed betaalbaar en daarom ook leuk als kado. De frisse geur is niet te overheersend, maar blijft meestal wel lange tijd aanwezig. Calvin Klein maakt vaker unisex geuren die bij beide geslachten een succes is. Met de fel lichtblauwe uitstraling met groene letters valt deze parfum wel op tussen de andere geuren. One Summer is een aanrader als je houdt van frisse en zoete geuren voor een betaalbare prijs.

Meer informatie en reviews over Calvin Klein One Summer – Eau de toilette

5. Tommy Hilfiger Tommy – Eau de Toilette

Tommy Hilfiger Tommy - Eau de Toilette

Tommy  is het bekende herengeur van Tommy Hilfiger. De geur kenmerkt zich door zijn mannelijke geur met een frisse tint. De geur is niet te overheersend, maar blijft wel de hele dag hangen. Het grote voordeel van deze herengeur is dat hij zeer betaalbaar is, waardoor iedereen hem kan kopen. Niet iedereen heeft het geld om dure parfums te kopen en daardoor is Tommy zeker een aanrader. Het uiterlijk van het flesje is niet heel bijzonder, maar dat doet niks af aan de geur.  Door de lekkere frisse geur die niet te opvallend is kan deze overal naar toe gedragen worden, zoals werk, thuis en tijdens het uitgaan.

Meer informatie over ingrediënten, prijzen en reviews van Tommy Hilfiger Tommy – Eau de Toilette

6. Hugo Boss Bottled Men – Eau de Toilette

Hugo Boss Bottled Men - Eau de ToiletteHugo Boss Bottled Men is weer een echte herengeur bedoeld voor mannen. De geur kenmerkt zich door zijn warme mannelijke geur die snel herkend zal worden. Een echte lekkere sterke geur die je de hele dag ruikt! Het is ook een unieke geur van Hugo Boss die zeer succesvol is gebleken. De droge, kruidige en houten aroma’s, zorgen voor een prettige geur. De prijs van deze geur is vrij normaal voor een parfum. Bij het gebruiken van deze geur is 2 a 3 spuitjes voldoende om de hele dag te genieten van Bottled Men. Wij raden deze parfum zeker aan als je houdt van een echte mannelijk ‘sterke’ geur!

Meer informatie en bestellen van Hugo Boss Bottled Men – Eau de Toilette!

7. Burberry Brit Men – Eau de Toilette

Burberry Brit Men - Eau de ToiletteBurberry Brit Men is net als de geur van Hugo Boss een echte mannelijke geur. Het verschil is dat deze geur iets frisser is. De geur blijft de hele dag hangen wat een groot voordeel is. Deze geur is wel wat minder sterk en overheersend, maar dit kan ook een voordeel zijn. De geur is vaak in de aanbieding waardoor de prijs meevalt. Qua uitstraling is de geur niet heel bijzonder, maar het kenmerkt zich wel aan het merk Burberry. Het succes van deze geur komt door de combinatie van mannelijkheid en frisheid wat Burberry Brit Men tot een unieke geur maakt. We zijn benieuwd wat jij van deze geur vindt!

Meer informatie en reviews over Burberry Brit Men – Eau de Toilette

8. Armani Acqua Di Gio Homme – Eau de Toilette

Armani Acqua Di Gio Homme - Eau de ToiletteAcqua Di Gio Homme een moeilijke naam voor een heerlijke geur. Deze geur wordt vaak gezien als een eenvoudige geur. Niet te overheersend, niet te sterk, maar wel lekker fris en sterk genoeg. Precies hoe een geur hoort te zijn voor de meeste mensen. De prijs van de geur ligt wel iets aan de hoge kant, maar je zal ook veel complimenten krijgen over de geur. Met een aantal spuitjes kan je de hele dag genieten van de heerlijke frisse mannengeur Acqua Di Gio Homme. Zoals Armani zelf omschrijft is deze geur tijdloos, luxe en bijzonder. Wat ons betreft een mooie omschrijving van een heerlijke geur.

Wil je meer weten over de ingrediënten, prijzen of reviews van Armani Acqua Di Gio Homme – Eau de Toilette?

9. James Bond 007 – Eau de toilette

James Bond 007 - Eau de toilette

James Bond 007 is natuurlijke een echte herengeur voor stoere mannen. De geur kenmerkt zich door een unieke mannelijke geur die vele vrouwen lekker vinden. Het idee achter deze geur is natuurlijk dat je met deze geur even stoer ben als James Bond. Wat ons betreft is dat een beetje overdreven, maar de geur zelf is echt heerlijk. De herengeur is niet te sterk, heeft een frisse tint en past bij de meeste mannen. Het uiterlijk van het flesje had nog iets stoerder gemogen, maar doet niks af aan de geur. De prijs is normaal en goed te betalen voor de meeste mannen.

Meer informatie en reviews over James Bond 007 – Eau de toilette

10. Armani Code Men – Eau de Toilette

Armani Code Men - Eau de ToiletteArmani Code Eau de toilette is het 2de succesvolle herengeur van Armani. Weer een unieke geur die bijzonder, tijdloos en luxe is. De geur is een echte mannelijk geur met een frisse tint. Deze geur is iets sterker als Acqua Di Gio Homme, maar niet te overheersend. Qua uiterlijk ziet het flesje er strak uit en leuk om als kado weg te geven. Het nadeel van deze heerlijke mannengeur is dat de prijs iets aan de hoge kant ligt. Een groot verpakking is wel voordeliger, maar niet voor iedereen betaalbaar. Deze herengeur is een aanrader als je niet op het geld hoeft te letten en een lekkere sterke unieke geur wil.

Lees hier alles over Armani Code Men – Eau de Toilette!

Reacties

Er zijn nog geen reacties. Laat als eerste jouw reactie achter!

Schrijf jouw reactie