Top 10 beste zwangerschap thuistests 2017

1. Clearblue Digital - 2 stuks - Zwangerschapstest

De Clearblue DIGITAL zwangerschapstest met twee stuks in de cerpakking heeft een conceptie-indicator die zo nauwkeurig is dat zelfs wordt aangegeven hoe lang je zwanger bent. De Clearblue DIGITAL zwangerschapstest met conceptie-indicator geeft je een dubbele bevestiging van het resultaat. De Smart Dual Sensor™ vertelt je niet alleen in tekst of je wel of niet zwanger bent, maar geeft bij een positief resultaat ook aan hoeveel weken je zwanger bent.

De Clearblue DIGITAL zwangerschapstest met conce... Prijs: € 13,79
Clearblue Digital - 2 stuks - Zwangerschapstest

2. Clearblue Digital - 20 stuks - Ovulatietest

Wil je graag zwanger worden? Met de nieuwe Clearblue digitale ovulatietest met 20 teststaafjes blijft Clearblue koppels die proberen zwanger te worden ondersteunen, doordat ze niet meer hoeven te raden wanneer ze het moeten proberen. Clearblue vertelt je exact op welke dag je moet beginnen met testen en geven je de teststaafjes voor 1 maand, zodat je zelf niet meer hoeft te rekenen of te raden. Op deze manier kun je in een bepaalde cyclus vaststellen wat de 2 beste dagen zijn om zwanger te worde... Prijs: € 32,99
Clearblue Digital - 20 stuks - Ovulatietest

3. Clearblue Digital - 1 stuk - Zwangerschapstest

Clearblue Digital met 1 zwangerschapstest in de verpakking. Deze zwangerschapstest is zo nauwkeurig dat zelfs wordt aangegeven hoe lang je zwanger bent. De Clearblue DIGITAL zwangerschapstest met conceptie-indicator geeft je een dubbele bevestiging van het resultaat. De Smart Dual Sensor™ vertelt je niet alleen in tekst of je wel of niet zwanger bent, maar geeft bij een positief resultaat ook aan hoeveel weken je zwanger bent.

De Clearblue DIGITAL zwangerschapstest met conceptie-indicator:
- is vo... Prijs: € 10,35
Clearblue Digital - 1 stuk - Zwangerschapstest

4. Testjezelf.nu - Midstream Zwangerschapstest - 2 stuks - Zwangerschapstest

Met de Testjezelf.nu Vroege Zwangerschapstest weet je binnen 2 minuten of je zwanger bent. Omdat deze zwangerschapstest gevoeliger is dan een standaard test, kun je al 4 dagen voor je volgende menstruatie testen. Deze verpakking bevat 2 testen.

* Betrouwbaarheid van 99,9%
* Test is eenvoudig in gebruik
* Uitgebreide Nederlandstalige handleiding
* Testen zijn voorzien van CE keurmerk
* Hygiënisch door beschermkapje
* Extra gevoelig en nauwkeurig Prijs: € 6,75
Testjezelf.nu - Midstream Zwangerschapstest - 2 stuks - Zwangerschapstest

5. Clearblue Digital met dubbele hormoonindicator- 10 stuks - Ovulatietest

Clearblue Geavanceerde Digitale Ovulatietest is de ENIGE test die gewoonlijk je 4 beste dagen om zwanger te worden identificeert, 2 meer dan iedere andere test.

Door nauwkeurig 2 belangrijke vruchtbaarheidshormonen te volgen, oestrogeen en luteïniserend hormoon (LH), identificeert hij 2 piekvruchtbaarheid dagen, zoals iedere andere ovulatietest, maar gewoonlijk ook 2 hoge vruchtbaarheid dagen ervoor, zodat je meer kansen hebt om zwanger te worden. Het unieke, slimme algorithme kan zich aanpassen... Prijs: € 29,99
Clearblue Digital met dubbele hormoonindicator- 10 stuks - Ovulatietest

6. Clearblue Plus - 2 stuks - Zwangerschapstest

Clearblue Plus - 2 stuks – Zwangerschapstest. Zwanger worden? Alle Clearblue zwangerschapstesten zijn meer dan 99% nauwkeurig. Clearblue-zwangerschapstest met van kleur veranderend uiteinde. De Clearblue-zwangerschapstest met van kleur veranderend uiteinde biedt je vijf tekenen van zekerheid:

- Nauwkeurig – geen enkele andere test is nauwkeuriger. Deze test is 99% nauwkeurig vanaf de dag dat je menstruatie zou moeten beginnen.
- Gevoelig en vroeg – deze test kan worden gebruikt vanaf vier dagen v... Prijs: € 12,75
Clearblue Plus - 2 stuks - Zwangerschapstest

7. Clearblue Plus - 1 stuk - Zwangerschapstest

Clearblue-zwangerschapstest met van kleur veranderend uiteinde – de enige test die je vijf tekenen van zekerheid geeft. De Clearblue-zwangerschapstest met van kleur veranderend uiteinde biedt je vijf tekenen van zekerheid:
- Nauwkeurig – geen enkele andere test is nauwkeuriger. Deze test is 99% nauwkeurig vanaf de dag dat je menstruatie zou moeten beginnen.
- Gevoelig en vroeg – deze test kan worden gebruikt vanaf vier dagen voordat je menstruatie zou moeten beginnen
- Duidelijk – het is de enige t... Prijs: € 7,79
Clearblue Plus - 1 stuk - Zwangerschapstest

8. Clearblue Digital - 3 stuks - Zwangerschapstest

Clearblue DIGITALE zwangerschapstest
– een onmiskenbaar duidelijke uitslag in tekst
- Geen test is nauwkeuriger
- 99% nauwkeurig van de dag van de menstruatie
- Zeer nauwkeurig resultaat in woorden
- 3 testen per pak voor extra voordeel Prijs: € 15,10
Clearblue Digital - 3 stuks - Zwangerschapstest

9. Sensitest zwangerschapstest midstream 3 stuks

Dit is de extra vroege Sensitest zwangerschapstest. Je kunt 4 dagen eerder testen dan normale zwangerschapstesten, en toch krijg je een betrouwbare testuitslag. Dit is de zwangerschapstest met het hartje. De midstream is een praktische en betrouwbare test voor het vaststellen van een zwangerschap. Veel gebruikt in ziekenhuizen, zwangerschapsklinieken en door huisartsen. De zwangerschapstest is praktisch omdat je de tip even in de urinestraal houdt en binnen 5 minuten het testresultaat kunt aflez... Prijs: € 8,49
Sensitest zwangerschapstest midstream 3 stuks

10. Clearblue Digital - 10 stuks - Ovulatietest

Met de Clearblue digitale ovulatietest met 10 teststaafjes blijft Clearblue stellen die proberen zwanger te worden ondersteunen, doordat ze niet meer hoeven te raden wanneer ze het moeten proberen. Wij vertellen je exact op welke dag je moet beginnen met testen en geven je de teststaafjes voor 1 maand, zodat je zelf niet meer hoeft te rekenen of te raden. Op deze manier kun je in een bepaalde cyclus vaststellen wat de 2 beste dagen zijn om zwanger te worden, zonder de kans te lopen dat je geen t... Prijs: € 23,99
Clearblue Digital - 10 stuks - Ovulatietest

Reacties

Er zijn nog geen reacties. Laat als eerste jouw reactie achter!

Schrijf jouw reactie

Gerelateerde top 10's

Top 10 beste zwangerschap vitaminen en mineralen 2017

Top 10 beste zwangerschap vitaminen en mineralen 2017

Top 10 beste haarverzorging producten 2017

Top 10 beste haarverzorging producten 2017

Top 10 sportvoeding 2017

Top 10 sportvoeding 2017

Top 10 beste EHBO-sets 2017

Top 10 beste EHBO-sets 2017