Top 10 beste deurbellen

1. Grundig Deurbel met 2 Ontvangers

Draadloze deurbel (2 ontvangers)
Merk: Grundig
Radiografische deurbel van Grundig.
Met 2 ontvangers!
----Hierdoor kan men bijv. 1 ontvanger bij de voordeur plaatsen(met een bepaalde melodie) en 1 ontvanger bij de achterdeur (met een andere melodie).
----Ook kan men bijv. van beneden naar boven bellen
----of van huis naar achter in de tuin.

Verdere specificaties:
.6 melodieën voorgeprogrammeerd,
.maximaal bereik: 80 meter,
.knop voor volumeregeling,
.knop voor toonselectie,
.3 bel-opties:
-... Prijs: € 27,15
Grundig Deurbel met 2 Ontvangers

2. Grundig Deurbel compleet

De draadloze Grundig DS48575 LED Deurbel met 1 Ontvanger heeft in totaal 6 melodieën voorgeprogrammeerd. Een maximale bereik van 80 meter, een knop voor de volumeregeling en een knop voor de toonselectie.

U heeft keuze uit 3 bel-opties.

  • Bellen
  • Knipperende LED
  • Bellen + knipperende LED

Zowel de ontvanger als de beldrukker zijn geheel waterdicht.

De ontvanger werkt op 2 x AA batterijen, deze worden niet meegeleverd.

De beldrukker werkt op 1 x CR2032, deze is wel meegeleverd.

Prijs: € 19,58
Grundig Deurbel compleet

3. KlikAanKlikUit Draadloze Deurbel met Spatwaterichte Drukknop - ACDB-7000AC

Plaats een deurbel waar je het nodig hebt, thuis of op plaatsen die ver van de ingang zijn. Vooral op plaatsen waar veel geluid is door bijvoorbeeld wasmachines of muziek is het heel belangrijk.

Plug & Go:


Sluit eenvoudig de deurbel aan op een stopcontact, installeer de drukknop gemakkelijk aan op de ingang van je huis en kies het gewenste volume en de melodie. Nu kun je de draadloze deurbel op elke plek in huis horen.

Compact en helder design:


Helder design: de deurbel past uitstekend bij jouw inte... Prijs: € 24,95
KlikAanKlikUit Draadloze Deurbel met Spatwaterichte Drukknop - ACDB-7000AC

4. Wifi deurbel met camera, draadloos met intercom. Doorsafe 6600 Professional voor Android en Apple smartphones. Nieuw: nu ook voor Apple smartphones en tablets!!!!

NIEUW: De Doorsafe 6600 werkt nu ook in combinatie met Apple smartphones en tablets!!!!!!!!
De Doorsafe 6600 is een wifi deurbel met camera voor Android Apple smartphones en tablets. Als er iemand aanbelt bij je voordeur, dan krijgt je direct een oproep via de app. Als je opneemt kun je direct zien wie er voor je deur staat en heen en weer praten. De Doorsafe 6600 heeft een verbinding met het internet nodig. Dit kan via een netwerk kabel wanneer bij de deurbel het wifi signaal te zwak is. De Doo... Prijs: € 129,00
Wifi deurbel met camera, draadloos met intercom. Doorsafe 6600 Professional voor  Android en Apple smartphones. Nieuw: nu ook voor Apple smartphones en tablets!!!!

5. BYRON DEURBELSET DRAADLOOS 125M DUOPACK ENCHUFABLE EN DRAAGBAAR BY532E

Byron draadloze deurbelset witte deurbellen en beldrukker BY532E

Wanneer er aangebeld wordt is het wel zo handig dat je dat meteen hoort. Dat is heel eenvoudig met de BY532E draadloze deurbelset van Bryon. Het bereik is liefst 125 meter, dus hoe groot je huis ook is, de bel hoor je altijd! Twee deurbellen (gongs) worden meegeleverd. De ene gong is draadloos en werkt op batterijen, de andere kun je in een stopcontact plaatsen. De deurdrukker, met nightglow optie, kan oplichten in het donker als d... Prijs: € 49,99
BYRON DEURBELSET DRAADLOOS 125M DUOPACK ENCHUFABLE EN DRAAGBAAR BY532E

6. BYRON DEURBELSET DRAADLOOS 50M DUOPACK DB433E

Met deze draadloze duopack deurbelkit model DB433E met twee plug in gongen van Byron hoor je in je hele woning wanneer er bij je aangebeld wordt. Omdat deze deurbel draadloos is, is hij eenvoudig te plaatsen zonder dat je draden hoeft te trekken. Daarnaast zijn beide gongen voorzien van een ingebouwd stopcontact. Je kan dus je stopcontacten blijven gebruiken. Deze deurbel is niet geschikt voor stopcontacten in België.

De gongen/ontvangers
De twee plug-in gongen kun je plaatsen in ieder stopcontact... Prijs: € 24,99
BYRON DEURBELSET DRAADLOOS 50M DUOPACK DB433E

7. BYRON DEURBELSET DRAADLOOS 75M DRAAGBAAR B401E

Met deze draadloze deurbelkit model B401E van Byron hoor je in je hele woning wanneer er bij je aangebeld wordt. Omdat deze deurbel draadloos is, is hij eenvoudig te plaatsen zonder dat je draden hoeft te trekken. Deze set heeft een bereik van 75 meter, 4 melodieën en een “nightglow” deurdrukker.

De gong
De gong kun plaatsen waar je maar wilt. De gong is namelijk volledig draagbaar omdat deze werkt op 3xAA batterijen (excl.). Dit is met name handig als je bijvoorbeeld op zolder of in je tuin bent.... Prijs: € 15,91
BYRON DEURBELSET DRAADLOOS 75M DRAAGBAAR B401E

8. BYRON DEURBELSET DRAADLOOS 125M DUOPACK ENCHUFABLE EN DRAAGBAAR + FLITSLICHT BY5

Byron draadloze deurbelset met witte deurbellen en beldrukker (BY535E)

Deze draadloze deurbelset model BY535E heeft een maximaal bereik van 125 meter en heeft 8 verschillende melodieën waarvan het volume zelf te regelen is. De duo deurbelkit heeft zowel een plug-in ontvanger als een draagbare ontvanger.
De deurbel is gemakkelijk te installeren omdat hij draadloos is. De kit is compleet met 8 melodieën, een “nightglow” deurdrukker, en is voorzien van flashlight en twee wisselbare covers (antraciet... Prijs: € 47,95
BYRON DEURBELSET DRAADLOOS 125M DUOPACK ENCHUFABLE EN DRAAGBAAR + FLITSLICHT BY5

9. Ring Video Deurbel - Met cloud opname - Zilver

Met deze draadloze Ring Video Deurbel hoef je je geen zorgen te maken dat je een bezoeker mist. Of je nu thuis bent of in het buitenland, je wordt altijd netjes op de hoogte gehouden door de camera en push notificatie.

Ring beschikt over een 720P HD camera met uitstekend nachtzicht over de gehele omgeving rondom je voordeur. Bewegingsmelingen worden verzonden via de gratis RING™ app (iOS and Android) en waarschuwen je bij (ongewenst) bezoek maar uiteraard ook zodra de postbode zijn pakketjes kom... Prijs: € 201,00
Ring Video Deurbel - Met cloud opname - Zilver

10. BYRON DEURBELSET DRAADLOOS 50 METER ENCHUFABLE DB411E

Met deze draadloze deurbelkit model DB411E met plug-in gong van Byron hoor je in je hele woning wanneer er bij je aangebeld wordt. Omdat deze deurbel draadloos is, is hij eenvoudig te plaatsen zonder dat je draden hoeft te trekken.

De gong / ontvanger
De plug-in gong kun je plaatsen in ieder stopcontact in je huis. De gong werkt dus niet op batterijen. De gong is uitgevoerd in wit kunststof.

De deurdrukker
Uiteraard is deze drukker weersbestendig met een beschermingsklasse IP44. De drukker is uitgev... Prijs: € 11,99
BYRON DEURBELSET DRAADLOOS 50 METER ENCHUFABLE DB411E

Reacties

Er zijn nog geen reacties. Laat als eerste jouw reactie achter!

Schrijf jouw reactie

Gerelateerde top 10's

Top 10 spiegelverwarming

Top 10 spiegelverwarming

Top 10 beste boormachines

Top 10 beste boormachines

Top 10 beste CV ketels

Top 10 beste CV ketels

Top 10 beste boorhamers

Top 10 beste boorhamers